ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΕΣΙΟΥ- ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ



Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 5χ5 στο Δήλεσι φιλικός αγώνας μεταξύ των τμημάτων των ακαδημιών ποδοσφαίρου Δηλεσίου και Μαρκοπούλου.

Τα σκορ των αγώνων δεν έχουν σημασία αφού το ζητούμενο είναι οι μικροί μας αθλητές να προετοιμαστούν για πρωταθλήματα των κατηγοριών τους που αρχίσουν σε λίγες μέρες.

Αθλητές , προπονητές ,γονείς και φίλοι της ομάδας αποζημιώθηκαν από το θέαμα και ευχαριστήθηκαν χάρη στην άριστη διοργάνωση των υπευθύνων της ακαδημίας.


Παρόμοιες διοργανώσεις θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν  ώστε οι μικροί μας φίλοι να έρχονται στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τους αγώνες και αν τους αρέσει να ενταχθούν στα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήλεσι



ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ






























https://www.facebook.com/Ακαδημια-Ποδοσφαιρου-Δηλεσι
















---------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας