Οι "βομβιστές" των ΑΤΜ ξαναχτύπησαν στα Οινόφυτα




Μπορεί η σπείρα των Μολδαβών που χτυπούσε ΑΤΜ στην Αττική και την ευρύτερη περιοχή να έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, αλλά όπως φαίνεται, οι "βομβιστές" των ΑΤΜ δεν έχουν τέλος.
Στις 4:40΄ τα ξημερώματα της Κυριακής χτύπησαν στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Αυτη τη φορά επέλεξαν ένα ΑΤΜ που βρισκόταν στο ισόγειο διώροφου κτιρίου που στο παρελθόν φιλοξενούσε υποκατάστημα της Alpha Bank.
Οι δράστες έσπασαν με μια μεγάλη πέτρα το τζάμι της εισόδου και μπήκαν άμεσα. Στη συνέχεια τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη στο μηχάνημα αυτοματης ανάληψης και το ανατίναξαν.
Ακόμη είναι άγνωστο το ποσό των χρημάτων που πήραν, ωστόσο όλα δείχνουν ότι έφυγαν βιαστικά, αφου στο σημείο βρέθηκαν σκορπισμένα 1150 ευρώ, σε χαρτονομίσματα των 50€ και 20€.
Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ανατίναξαν το ΑΤΜ στη Γραβιά, το οποίο έγινε στόχος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ενώ λίγες ημέρες πριν είχαν χτυπήσει ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού.



http://www.lamiareport.gr/







----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας