ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ - 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού





 Στις 3 Οκτωβρίου γιορτάστηκε με μεγάλη χαρά από τους μαθητές του σχολείου μας η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με θέμα: « Νιώστε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός-Δικαίωμα για όλους!»

     Οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Fair Play στην παραλία Αυλίδας και στόχο είχαν να αναδείξουν τη σημασία της άθλησης για υγεία, ευεξία και χαρά. Έτσι, λοιπόν τα παιδιά συμμετείχαν στις παρακάτω δραστηριότητες:

1) Σκυταλοδρομίες

​2) Παραδοσιακά παιχνίδια
3) Χορός
4) Τένις
5) Εναλλακτικός αθλητισμός- Ζούμπα
6) Ποδόσφαιρο
7) Προβολή βίντεο με θέμα: "Παιχνίδια στην αρχαιότητα"
8) Εικαστική προσέγγιση του θέματος-Δημιουργία αφίσας με συνθήματα συναφή με το θέμα
Ευχαριστούμε πολύ τη γυμνάστρια του σχολείου μας Γριζανίτη Βασιλική που σχεδίασε και οργάνωσε την εκδήλωση και ευχαριστούμε πολύ και τους δασκάλους μας που βοήθησαν στο να υλοποιηθούν όλες οι δράσεις. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζουν οι μαθητές μας που συμμετείχαν με χαρά και διασκέδασαν με την ψυχή τους!!!



http://dimdilesi.weebly.com/index.html









-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας