''ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ'' ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΕΣ






ΘΕΜΑ:

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΕΡΙΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ

ΠΡΟΣ:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΦΑΧ 22610-21758)
(Με την παράκληση να παραδοθεί και στους δύο πρώτους παραλήπτες στην κοινοποίηση)
                 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. ΑΝΤ/ΡΧΗ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ κ. ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

2. ΑΝΤ/ΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
    κ. ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

3. ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

4. ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ

Είναι φυσικό όλοι εμείς που αποτελούμε τη δημοτική παράταξη του Δήμου Τανάγρας «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» να επιθυμούμε τη νόμιμη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων και ειδικότερα από αυτές που λειτουργούν στο Δήμο μας και συμβάλλουν στη διαμόρφωση του Εθνικού Εισοδήματος δίνοντας θέσεις εργασίας, υπό τις βασικές προϋποθέσεις της προστασίας του περιβάλλοντος, της τήρησης της νομοθεσίας και του σεβασμού της ζωής των κατοίκων.

Επειδή όμως οι εν λόγω βασικές προϋποθέσεις δεν τηρούνται από όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που περικλείεται με τεθλασμένη γραμμή στις δύο συνημμένες αεροφωτογραφίες, σας καταθέτουμε την παρούσα καταγγελία επαναλαμβάνοντάς σας πως σε καθημερινή σχεδόν βάση τις βραδυνές ώρες, από τις 10 το βράδυ και μετά, έντονη δυσοσμία αναδύεται στην εν λόγω περιοχή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και οι υπόλοιποι να αναπνέουν με δυσκολία. Οι νύχτες αποτελούν πραγματικό μαρτύριο για τους κατοίκους κυρίως του Δηλεσίου, που αναγκάζονται να αφήνουν τη δροσιά της νύχτας έξω από τα σπίτια και να κλείνουν ερμητικά τα παράθυρα για να κρατήσουν τη βρώμα απέξω.

Σας επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι η αποπνικτική δυσοσμία παρουσιάζεται στο Δήλεσι όταν ο άνεμος έχει κατεύθυνση από δυτικά, σπάνια γίνεται αντιληπτή τις πρωινές ώρες που εργάζονται οι υπηρεσίες, ζητώντας από εσάς να κινητοποιήσετε τους ελεγκτικούς σας μηχανισμούς τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας και τη νύχτα με αποτελεσματικό τρόπο.

Αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα του προβλήματος για τη Δημόσια Υγεία, σας καλούμε για άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, ενημερώνοντάς μας σχετικά για τα αποτελέσματά τους.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
Αποσπάσματα δύο αεροφωτογραφιών

Δήλεσι 09-09-2016
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Λάζαρος Μαυράκης
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας

Οδός Ποσειδώνος, ΤΚ 32011, Πλατεία Δηλεσίου, Τηλ. 6977277657















-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας