Ε. Καρακώστας προς αντισυνταγματικό τόξο: «Είστε εργολάβοι του ανθρωπισμού - Κέντρα φιλοξενίας για Έλληνες άστεγους»«Είστε εργολάβοι ενός κίβδηλου ανθρωπισμού ο οποίος υπηρετεί τα συμφέροντα των αρπακτικών του διεθνούς κεφαλαίου», τόνισε ο συναγωνιστής Καρακώστας, επισημαίνοντας πως οι Εθνικιστές απαιτούν από την κυβέρνηση της Αριστεράς των «ανθρωπιστών» την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας για Έλληνες άστεγους και αναξιοπαθούντες, με προνόμια αντίστοιχα εκείνων που χορηγούνται στους λαθρομετανάστες!

Ο βουλευτής Βοιωτίας εντούτοις, δήλωσε με έμφαση πως μια τέτοια ενέργεια δεν θα γίνει ποτέ από τους ψευδοανθρωπιστές, καθώς «οι Εθνικιστές γνωρίζουμε πως κάτω από το μανδύα του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού σας, κρύβεται το προσωπείο του χυδαιότερου ανθελληνισμού, ο οποίος λαμβάνει ξεκάθαρα το χαρακτήρα του στυγνού ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων»!


https://www.youtube.com/watch?v=PSW5RS0C86U
-----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας