Σύλληψη αλλοδαπού στα Οινόφυτα για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.



Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) αλλοδαποί (δύο άνδρες & μία γυναίκα) στον Αχινό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν από οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για κλοπή ενδυμάτων από εμπορικό κατάστημα της περιοχής. Τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής, βρέθηκαν στη κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ένας στο Καστρί Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, καθώς και ένας στους Αγίους Πάντες Φωκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φωκίδας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Αλλοδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Οκτώ (8) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • Δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας αντίστοιχα.
  •  Ημεδαπός στη Δροσιά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
  • Αλλοδαπός στο Κοντοδεσπότι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
  •  Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς. Επιπλέον ο συλληφθείς κατηγορείται και για αντίσταση, απειλή και εξύβριση.
  •  Αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας.
  •  Δύο ημεδαποί στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας και Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για παράβαση νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας.

Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.















--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας