Σύλληψη 45χρονου στα Οινόφυτα για ναρκωτικά




ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 30 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας, της Βοιωτίας και της Φωκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (29-08-2016) σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, της Βοιωτίας και της Φωκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνολικά έξι (6) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και κατά περίπτωση για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Ειδικότερα, α πό αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το πρωί στη Χαλκίδα, ένας 43χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, επίσης στη Χαλκίδα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 27χρονου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης ο 27χρονος, κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, διότι όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά, ένας 31χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον ο 31χρονος, κατηγορείται και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (40,9) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, συνελήφθη χθες το πρωί στην Άμφισσα, ένας 35χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.















--------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό