Η Μουσική Βραδιά στο Ναυτικό Όμιλο (foto)
Με μεγάλη επιτυχία και αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή μουσική βραδιά στον Ναυτικό Όμιλο Δήλεσι το Σάββατο 18 Ιουνίου στο λιμανάκι του Δηλεσίου .

Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Όμιλου που αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του ομίλου για την συμμετοχή τους στη μουσική βραδιά παρουσίασε το Δ.Σ. του ομίλου .

Κατόπιν έδωσε το λόγο στους αιρετούς του δήμου μας , ο Αντιδήμαρχος Σχηματαρίου κος Ηλίας Δημητρίου , η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου Στουραΐτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λάζαρος Μαυράκης , οι οποίοι με τη σειρά τους συνεχάρησαν τα μέλη του ομίλου για την άψογη διοργάνωση και απεύθηναν χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους .

Το χορό άνοιξαν  σύλλογοι από την Ασωπία .


Κατόπιν ακολούθησε τρελό κέφι , τραγούδια και χορός μέχρι το ξημέρωμα .Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κος Δημήτρης Χαμαϊδής

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Όμιλου οι κ.κ. Δ.Χαμαϊδής , Ε.Μαριδάκης ,
 Σ.Τσαντές , Ν.Κόθρος , Σ.Χίου , Α.Κόκλας , Θ.Κυριακόπουλος--------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι