Καλοκαιρινή Γιορτή Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου





Την Τρίτη 14 Ιουνίου το απόγευμα έγινε η καλοκαιρινή γιορτή του δημοτικού σχολείου Δηλεσίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Αν και τρομάξαμε νωρίτερα με την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε , τελικά ο καιρός μας έκανε το χατίρι και απολαύσαμε τα παιδιά μας .

Ένα πολύ όμορφο σκηνικό είχε στηθεί στην αυλή του σχολείου με ένα πανό πάνω στην εξέδρα ζωγραφισμένο από τα παιδιά , με προβολείς και μικροφωνική εγκατάσταση .

Η γιορτή είχε χρώμα Ελληνικό με θέμα τα νησιά μας τους χορούς μας , τα τραγούδια μας και την προστασία των δοντιών μας .

Όλα τα παιδιά από όλες τις τάξεις του σχολείου συμμετείχαν στη γιορτή με σκετσακια , τραγούδι και χορό .

Την γιορτή άνοιξε με ομιλία ο διευθυντής του σχολείου κος Θωμάς Ζαχαρής κάνοντας μια επισκόπηση της χρονιάς που πέρασε και ευχαριστώντας όσους βοήθησαν στην προσπάθεια που κάνει για την ομαλή λειτουργεία του σχολείου , επίσης ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και ιδιαίτερος στα παιδιά της έκτης τάξης που από την επόμενη σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν το γυμνάσιο .

Το δήμο εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη η οποία  συνεχάρη τον διευθυντή και τους δάσκαλους του σχολείου για την υπεροχή γιορτή .


Πολλά συγχαρητήρια στο διευθυντή του σχολείου υ τους δάσκαλους ,το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων , τους γονείς και φυσικά σε όλα τα παιδιά για την άψογη διοργάνωση της καλοκαιρινής γιορτής του σχολείου μας .


Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και

 Κ Α ΛΟ   Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι  !!!!!!!!!!!



Φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών μέσα από το χώρο του σχολείου ΔΕΝ θα αναρτηθούν από αυτό το blog , θα έχουμε την ευκαιρία να  δούμε πολλές μέσα από το Facebook

















------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ