Δελτίο Τύπου για την ανακατασκευή του γηπέδου στα Οινόφυτα




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                     ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 05/05/2016
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Δελτίο Τύπου


Με εντολή του Δήμαρχου Τανάγρας κ. Βασίλειου Περγάλια, συντάχθηκε μελέτη που αφορά τη ανακατασκευή του γηπέδου στη Δημοτική Κοινότητα Οινοφύτων και πιο συγκεκριμένα στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου και την προσθήκη Ταρτάν 3 λωρίδων.
Με στόχο την ανάδειξη των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας σε ένα ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού και τον εκσυγχρονισμό τους – που θα έχουν πρόσβαση όλοι οι δημότες μας – ο δήμος προχωρά σε όλες τις ενέργειες που θα οδηγήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Βασικό μέλημα του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του αθλητισμού στο Δήμο μας και δεσμευόμαστε για το μέλλον πως, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το κοινωνικοοικονομικό πλαίσιο της εποχής, θα είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες.


      

                                                                        Ο Δήμαρχος           
                                                                     Βασίλειος Περγάλιας









http://www.tanagra.gr/













--------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό