3ο Εργασιακό Τουρνουά ΜπάσκετΜια αγαπημένη ενασχόληση των εργαζομένων της περιοχής μας θα διεξαχθεί και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου από τον Γ.Σ Ερμή , και φυσικά με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΤ.
Ακολουθεί η πρόσκληση για το 3ο Εργασιακό τουρνουά,  που  αποτελεί ήδη θεσμό για τον Δήμο μας. Στόχος  της διοργάνωσης , να προάγει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ερμή Σχηματαρίου ανακοινώνει την διεξαγωγή του «3ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ». Το τουρνουά διεξάγεται και φέτος με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.Τ και η έναρξη του θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαϊου. Η διάρκειά του υπολογίζεται σε έναν με ενάμιση μήνα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι «επιχειρήσεις - εργοστάσια» οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τανάγρας (στην επικράτεια του Δήμου, καθώς και σε όμορους Δήμους). Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στο ποσό των 250 ευρώ. Κάθε ομάδα θα συμμετέχει το λιγότερο σε 4 αγώνες. Να σημειωθεί ότι από φέτος θα υπάρχουν διαιτητές από την ΕΣΚΑΣΕ από την πρώτη φάση των αγώνων. Το ακριβές πρόγραμμα καθώς και ο συνολικός αριθμός των αγώνων θα είναι συναρτήσει του αριθμού των ομάδων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Σε περίπτωση δε μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο τουρνουά θα γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 08:00 έως τις 14:30 σε τηλέφωνο της ΔΗ.ΚΕ.Τ (2262351181 ή 2262351180). Καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η Πέμπτη 12 Μαΐου. Εν συνεχεία θα επικοινωνήσει η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά με κάθε ομάδα ξεχωριστά προκειμένου να την ενημερώσει για το ακριβές πρόγραμμα του Τουρνουά καθώς και για τη διευθέτηση των διάφορων εκκρεμοτήτων όπως η λίστα με τους συμμετέχοντες ανά ομάδα, την πληρωμή του ποσού κ.α. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και μεταξύ 17:00 – 22:00. Σε έκτακτες περιστάσεις ενδέχεται να διεξαχθούν αγώνες Σαββατοκύριακο.
Κλείνοντας να τονιστεί ότι η διεξαγωγή του τουρνουά διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι και θα ανακοινωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα. Η τήρηση και ο σεβασμός των κανόνων αυτών είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή της κάθε ομάδας στο τουρνουά.
Σας περιμένουμε με την ευχή το 3ο Εργασιακό Τουρνουά να αποτελέσει την ευκαιρία εργαζόμενοι της περιοχής μας να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης καθώς και να ζήσουμε στιγμές και αγώνες ανάλογους με τους περσινούς και γιατί όχι και ακόμα καλύτερους.
Με Τιμή,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά. 

Πρόσκληση σε 3ο Εργασιακό Τουρνουά http://diket.gr/----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!