Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Σχηματάρi




Τραγωδία στην εθνική οδό. Σκοτώθηκε 27χρονος οδηγός μηχανής


Η ανθρωποθυσία στην άσφαλτο δεν έχει τέλος καθώς ένα ακόμη παλικάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
 Το απόγευμα της Κυριακής περίπου στις 8 ο 27χρονος οδηγός μηχανής κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία.
Στο 67οχλμ στο ύψος του Σχηματαρίου ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που χτύπησε στο κράσπεδο. Στην συνέχεια έσπασε την προστατευτική μπάρα και ένα κολονάκι που βρισκόταν έξω από το δρόμο.
Δυστυχώς ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η μηχανή του διαλύθηκε.
Ο 27χρονος καταγόταν από το Αυλωνάρι Χαλκίδας ενώ τους λόγους του τροχαίου  διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Διοδίων Σχηματαρίου.




http://lamiastar.gr/



Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Σχηματάρι Βοιωτίας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 18 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Σχηματάρι Βοιωτίας
Χθες (17-04-2016) περίπου στις 19.43’, στην 67η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Σχηματάρι), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ελκυστήρα) που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.
Ο οδηγός του Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτου συνελήφθη.
Ενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων Βοιωτίας.

















-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας