Χωρίς ενημέρωση της Π.Ε Βοιωτίας οι πρόσφυγες στα Οινόφυτα

Χωρίς καμία ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας εγκαταστάθηκαν σε Κέντρο Φιλοξενίας στα Οινόφυτα οι πρώτοι πρόσφυγες.
Το γεγονός σχολίασε στο ΣΕΙΡΙΟ η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά κάνοντας λόγο για τραγική ασυνεννοησία με τα αρμόδια υπουργεία, καθώς όπως είπε είναι πιθανό οι υγειονομικές υπηρεσίες της Π. Ε να χρειαστεί να παρέμβουν.

Σύμφωνα με την κ. Παπαθωμά τα Οινόφυτα ήταν εκτός του σχεδίου της Π.Ε για την εγκατάσταση προσφύγων λόγω της διαμονής  μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή.

Σήμερα αναμένονται ακόμη 6 λεωφορεία με πρόσφυγες από το λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν λίγες ημέρες σε σύσκεψη στο Δ. Τανάγρας,  παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Θηβαίου είχε συμφωνηθεί η δημιουργία Κέντρου έκταση πρώην εργοστασίου την περιοχή.
http://www.siriosfm.gr/----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!