Συνελήφθη παράνομος αλλοδαπός στο Σχηματάρι για παράβαση του ΚΟΚ





Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (23/24-04-2016), συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα και συγκεκριμένα:


Τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα:

  • Ένας 28χρονος από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατόπιν αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Εύβοιας (Ιστιαία – Αιδηψός). Κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (19,2) γραμμαρίων.
  • Ένας 27χρονος ομοίως από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Ένας 37χρονος από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Δεκαπέντε (15) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:

  •  πέντε ημεδαποί στα Ψαχνά & στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης,
  •  τρεις ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας,
  •  τρεις ημεδαποί ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε Ευβοίας αντίστοιχα,
  •  δύο ημεδαποί στη Λαμία και στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης αντίστοιχα,
  •  αλλοδαπός στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ακολούθως από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, στερούταν και των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας και
  •  ημεδαπός στο Μοναστηράκι Φωκίδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φωκίδας.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας (Θήβα) αντίστοιχα, καθώς και δύο στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας αντίστοιχα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Αλλοδαπός στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για παραεμπόριο και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.













-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό