Στη Βουλή για τον Ασωπό ο Μπακογιάννης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            
Λαμία, 20 Απριλίου 2016


Στη βουλή για τον Ασωπό ο Μπακογιάννης

Το ολοκληρωμένο σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την απορρύπανση και την ανάπτυξη της περιοχής του Ασωπού παρουσίασε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της βουλής ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης ανέπτυξε τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αφορούν στην δημιουργία των παρατηρητηρίων Περιβάλλοντος και Υγείας αλλά και του Επιχειρηματικού Πάρκου. Τα μέλη της επιτροπής ενημερώθηκαν και για την υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» για την υλοποίηση των παρατηρητηρίων.


«Σε ένα οικονομικό περιβάλλον εχθρικό προς την επιχειρηματικότητα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βουτάει στα βαθιά και παίρνει το δικό της ρίσκο, όχι μόνο για την εξυγίανση του Ασωπού αλλά και για τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης επιχειρήσεων, εμπορίου, τουρισμού αλλά και θέσεων εργασίας. Στόχος είναι η μετατροπή ενός εθνικού περιβαλλοντικού προβλήματος σε ευκαιρία για ολόκληρη την περιφέρεια και τη χώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ.Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική επιτροπή. -------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας