Στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα ο Δήμαρχος Τανάγρας




Απο http://thivagr.blogspot.gr/

Το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στα Οινόφυτα, όπου μεταφέρθηκαν χθες οι πρώτοι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Συνομίλησε με τις τοπικές αρχές και δήλωσε αλληλέγγυος αναφορικά με το σχεδιασμό και την εκτέλεση του εγχειρήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του βουλευτή πραγματοποιήθηκε συνάντησή του με το Δήμαρχο Τανάγρας Β. Περγάλια και την Αντιδήμαρχο Οινοφύτων κ. Καμπιώτου, καθώς και με αξιωματικούς της διοίκησης της 114 Πτέρυγας Μάχης, διαπιστώθηκε η φροντίδα και η κάλυψη των αναγκών σε νερό, ηλεκτρικό, WC, κάδους καθαριότητας κτλ.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι προκλήσεις της νέας κατάστασης και ο συνολικός σχεδιασμός για την αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή των φιλοξενουμένων και τις αντίστοιχες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.


-------------

Απο http://lamiastar.gr/

Οι πρώτοι 40 πρόσφυγες Αφγανικής καταγωγής στα Οινόφυτα (video-foto)


40 πρόσφυγες Αφγανικής καταγωγής μεταφέρθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο χώρο φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί σε παλιό εργοστάσιο στα Οινόφυτα.

50 συνολικά σκηνές περιμετρικά του κτίσματος, με νερό, αποχέτευση, ρεύμα, χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες και ιατρείο δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες παραμονής των προσφύγων.
Την ίδια στιγμή εντείνονται οι εργασίες για την αποκατάσταση και τροποποίηση του στεγασμένο χώρο του εργοστασίου.





video








------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας