Δωρεάν διανομή φρούτων από το Δήμο Τανάγρας
Ο Δήμαρχος Τανάγρας κος Βασίλης Περγάλιας , η Προέδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Στουραΐτη – Ζαφειροπούλου και ο Αντιδήμαρχος Σχηματαρίου και Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Ηλίας Δημητρίου μοίρασαν σήμερα Δευτέρα και θα μοιράσουν και αύριο Τρίτη  φρούτα ( μανταρίνια & ακτινίδια ) σε όλους τους κατοίκους του δήμου μας.

Ο Δήμος Τανάγρας έχει παραλάβει και διανέμει 22,5 τόνους μανταρίνια από το Άργος και 22 τόνους ακτινίδια από την Κατερίνη .

Τα φρούτα διατίθενται για όλους τους κατοίκους του δήμου στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Τανάγρας και σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου.

Επίσης φρούτα μοιραστήκανε σε όλα τα σχολεία του δήμου δημοτικά , γυμνάσια και λύκεια.

Την Πέμπτη ο δήμος θα παραλάβει και θα διανέμει και 22,5 τόνους πορτοκάλια.


Στη διανομή συμμετέχουν, εκτός από το προσωπικό του Δήμου, οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και εθελοντές πολίτες.-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!