ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΑ «ΧΩΡΑΦΙΑ» ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Συνδημότες,
Μετά τα πεζοδρόμια με κυβόλιθους και την παιδική χαρά στα χωράφια του Σχηματαρίου βλέπουμε τώρα και τους νέους ασφαλτοστρωμένους στα ίδια χωράφια.
Σίγουρα αρέσει σε όλους τους δημότες όταν κάνουν τον περίπατό τους σε άχτιστες εκτάσεις να βλέπουν γύρω τους πεζοδρόμια με χρωματιστούς κυβόλιθους και στο τέλος της διαδρομής τους να βρίσκουν και μία σύγχρονη παιδική χαρά για τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Και βέβαια αρέσει σε όλους να μη σκονίζουν τα παπούτσια τους και να κυκλοφορούν ανάμεσα στα χωράφια σε νέους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Χρέος όμως του κάθε δημάρχου είναι αφού πρώτα ιεραρχήσει τις ανάγκες σε ολόκληρο το Δήμο, με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών, να προγραμματίζει πως θα ξοδέψει τα χρήματα των δημοτών, ώστε να πιάνουν τόπο.

Στο Δήμο μας όμως δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά, αφού στη ζυγαριά της ανάπτυξης του Δήμου Τανάγρας αδικείται κατάφωρα η μοναδική παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου μας, η Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου.

Δεν μιλάμε με τοπικιστική διάθεση.

Όμως πως είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στο Δήλεσι, όπου κυριαρχεί η άναρχη δόμηση, η έλλειψη πεζοδρομίων, πλατειών και ασφαλτοστρωμένων δρόμων, η ανυπαρξία Γυμνασίου και Λυκείου με το Δημοτικό Σχολείο σε κοντέϊνερ; Όταν λείπουν όλες εκείνες οι υποδομές που θα προσελκύσουν τους κατοίκους της Πρωτεύουσας και όσους επιθυμούν να ζήσουν, να επενδύσουν ή να εργαστούν στην παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου μας;

Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας μέχρις ότου πειστεί η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε έργα ουσίας, όπως οι μελέτες για την ένταξη του Δηλεσίου στο Σχέδιο Πόλεως, αντί να δαπανά τα χρήματα των δημοτών σε έργα που φέρνουν μεν ψήφους, αλλά δεν σταματούν τον κατήφορο που έχουν οδηγήσει το Δήλεσι και το Δήμο Τανάγρας με τις επιλογές τους.


Δήλεσι Απρίλιος 2016
Για τη δημοτική παράταξη
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας