Στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας τα φημισμένα “Red Arrows” της RAF





Ξεκίνησαν σήμερα από τη βάση τους και φθάνουν αύριο στον τελικό τους προορισμό, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, η φημισμένη Μοίρα Αεροπορικών Επιδείξεων της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF), οι “Red Arrows” για προετοιμασία και εντατική πτητική εκπαίδευση 40 ημερών, ενόψει της προσεχούς περιόδου αεροπορικών επιδείξεων αυτής.
Όσοι αναρωτηθούν πως και θα κάνουν τόσες ώρες για να φτάσουν από τη Βρετανία στην Τανάγρα, η απάντηση είναι μία και απλή. Θα πραγματοποιήσουν μία στάση για ανεφοδιασμό και διανυκτέρευση και εν συνεχεία αύριο το πρωί πτήση προς Τανάγρα όπου αναμένονται να φτάσουν προς το μεσημέρι, συμφώνως με τις ως τώρα πληροφορίες.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τα ίδια τα «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) της RAF, στη σελίδα τους στο facebook, ανακοίνωσαν την αναχώρησή τους από τη βάση τους στη RAF Scampton για την ετήσια εκτός Βρετανίας εκπαιδευτική τους περίοδο, που έχει το «επιχειρησιακό» όνομα “Exercise Springhawk”.
Οι “Red Arrows” θα παραμείνουν στην Ελλάδα, στην 114 ΠΜ, από τις 18 Μαρτίου μέχρι και τις 28 Απριλίου, καθώς έμειναν κατενθουσιασμένοι από την περσινή παραμονή τους και τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες της περιοχής, που τους επέτρεπαν να πραγματοποιούν τρεις εκπαιδευτικές εξόδους καθημερινώς και τις γενικότερες διευκολύνσεις, τόσο σε επίπεδο 114 ΠΜ, όσο και γενικότερα της Χαλκίδος όπου διέμεναν.


http://www.parapolitika.gr/



















--------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας