Η «ΓΡΙΖΑ» στα ΟΙΝΟΦΥΤΑ
Την παραμονή της Εθνικής Επετείου, η «Γρίζα» συμμετείχε στην επετειακή γιορτή της 25ης Μαρτίου του 1821, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Οινοφύτων η «Άμπελος», στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Την εκδήλωση άνοιξε το χοροδιακό τμήμα του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, ψάλλοντας το «Τη Υπερμάχω», ενώ ακολούθησαν ανάγνωση τμήματος του όρκου της Φιλικής Εταιρείας, παραδοσιακά επετειακά ποιήματα, παιδική λαμπαδηδρομία στους δρόμους του οικισμού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης το χορευτικό τμήμα της «Γρίζας» παρουσίασε επετειακούς χορούς της ιστορικής μνήμης, ενώ το χορευτικό τμήμα του Κ.Ε.Δ. Οινοφύτων παρουσίασε χορούς της Ηπείρου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο κο Σταμάτη Ράπτη και το Δ.Σ. του Συλλόγου η «Άμπελος», για την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε αυτή την τόσο ωραία επετειακή εκδήλωση, αλλά και για την ευκαιρία να ανταμώσουμε ξανά με το Κ.Ε.Δ. Οινοφύτων, με το οποίο η «Γρίζα» έχει εδραιώσει μια ουσιαστική φιλία και συνεργασία.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩhttp://www.cityface.gr/
--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας