Στον υπουργό περιβάλλοντος το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον Ασωπό









∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαµία, 29 Ιανουαρίου 2016



Στον υπουργό περιβάλλοντος το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
για τον Ασωπό

Το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση του Ασωπού συζήτησαν σήµερα, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκε το θέµα συµβολής του υπουργείου στην υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας µέσω ευρωπαϊκών πόρων αλλά και η συντονισµένη συνεργασία για την πρόοδο των διαδικασιών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τους φορείς κατά τη διάρκεια της δηµόσιας διαβούλευσης.

Τόσο ο υπουργός, κ. Τσιρώνης, όσο και ο κ. Μπακογιάννης συµφώνησαν στην συνεχή επαφή και αλληλοενηµέρωση Περιφέρειας και Υπουργείου ώστε να αντληθούν οι πόροι εκείνοι που θα επιτρέψουν να πραγµατοποιηθεί µία από τις πιο σηµαντικές παρεµβάσεις για την Περιφέρεια και ολόκληρη την Ελλάδα. 



















---------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό