ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΕΣΙΟΥ!





Η ΛΑΪΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ!

ΔΗΛΕΣΙΩΤΕΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ! Στο δημοτικό συμβούλιο της 15 Φεβρουαρίου 2016 επισημάναμε την εξαφάνιση της Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου από την απόφαση για τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ σε ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας. Ζητήσαμε να διορθωθεί το ΑΡΘΡΟ 3 του κανονισμού που χωροθετούσε τη λαϊκή αγορά του Δηλεσίου στη Δημοτική Ενότητα Σχηματαρίου και με αυτή την προϋπόθεση ψηφίσαμε τον κανονισμό λειτουργίας.
Το αποτέλεσμα; Καμιά αλλαγή στον Κανονισμό. Εξαφάνισαν τη Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου και αποφάσισαν ότι η λαϊκή του Δηλεσίου βρίσκεται στο Σχηματάρι!
Καλούμε τους κατοίκους του Δηλεσίου αλλά και ολόκληρου του Δήμου Τανάγρας να σταθούν εμπόδιο στις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή μαζί με τις χάντρες και τα καθρεφτάκια που προσφέρει στους Δηλεσιώτες να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να παίζει με τις αποφάσεις του Κοινοβουλίου και να τις εφαρμόζει σύμφωνα με τα συμφέροντά της.
Η Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου αποτελεί Νόμο του Κράτους και ας το βάλει καλά στο μυαλό της!

Δήλεσι Φεβρουάριος 2016
Για τη δημοτική παράταξη
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ























---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό