Συνελήφθη 33χρονος Ινδός στο Σχηματάρι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (21-02-2016) το βράδυ στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 33χρονος υπήκοος Ινδίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 13-10-2014 Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με το ανωτέρω Ένταλμα, ο 33χρονος διωκόταν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, τετελεσμένες και σε απόπειρα οι οποίες διαπράχθηκαν την Άνοιξη του 2014, στις περιοχές της Αταλάντης & των Λιβανατών Φθιώτιδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.
-------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ