Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.





Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης (ακατέργαστης – κατεργασμένης), ενώ σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε επιπλέον καταδικαστική Απόφαση, του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών και χρηματική ποινή (5.00) ευρώ, για αγορά, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ημεδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με ποινή φυλάκισης δεκατριών (13) μηνών και δέκα (10) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (800) ευρώ, για επικίνδυνη μέθη, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας περί υποχρεωτικής ασφάλισης οχημάτων.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας στον Άγιο Γεώργιο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας στη Στυλίδα από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και ένας στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο (2) αλλοδαποί στο Σχηματάρι Βοιωτίας και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλιάρτου, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, ένας ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


















-------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό