Σύλληψη στην Οινόη για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και αδασμολόγητο καπνό




Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα και συγκεκριμένα:
Ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, με την συνδρομή αστυνομικών τουΤμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, για κλοπή χρηματικού ποσού και χρυσαφικών, μετά από διάρρηξη σε οικία στην ανωτέρω περιοχή. Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ από τους αστυνομικούς αναζητείται για συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός του.
Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ημεδαπός στην Οινόη Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και (500) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Ημεδαπός στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του 3ου Τακτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Δύο (2) αλλοδαποί και ειδικότερα ένας στη Χαλκίδα και ένας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία.
Εννέα (9) αλλοδαποί και ειδικότερα τέσσερις στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, τρεις σε περιοχές της Εύβοιας (Κήρινθος & Αλιβέρι), από αστυνομικούς των Γ’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίαςαντίστοιχα, ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ένας στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τέλος, τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στο Αχλάδι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.













--------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό