Δελτίου τύπου για την Ολοκληρωμένη Διαχείρηση Υδατικών Συστημάτων Περιοχής Ασωπού προυπολογισμού 39.237.000€
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 κατατέθηκαν εννέα (9) συνολικά προσφορές για τον ανοιχτό διαγωνισμό της μελέτης με τίτλο “Μελέτες για το έργο «Ομαλή Υδροδότηση αστικών και βιομηχανικών περιοχών Δήμου Τανάγρας»”, προϋπολογισμού 1.541.879,95 ευρώ συμπεριλαμβανομένου 23% Φ.Π.Α.. 
Η ανωτέρω μελέτη αποτελεί το 1ο υποέργο της Πράξης με τίτλο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υδατικών Συστημάτων Περιοχής Ασωπού», συνολικού προϋπολογισμού 39.237.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου 23% Φ.Π.Α.
Το σύνολο των κατατεθέντων προσφορών κρίθηκαν παραδεκτές, σύμφωνα με τους όρους διακήρυξης και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η αποσφράγιση των φακέλων Τεχνικής Προσφοράς, προκειμένου η Επιτροπή Διαγωνισμού να προχωρήσει στην αξιολόγηση αυτών.
--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δήλωση Μπασιάκου για Αναπάντητες Ερωτήσεις από τους Υπουργούς για τη Βοιωτία

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Τέλος η δόμηση σε εκτός σχεδίου οικόπεδα που είναι μικρότερα των 4 στρεμμάτων