Η χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Άγιο Θωμά Τανάγρας




Το μεράκι των δικών μας ανθρώπων απολαύσαμε σήμερα στη χριστουγεννιάτικη συναυλία της μικτής χορωδίας του χωριού. 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ύμνους Χριστουγέννων και ακολούθησαν κάλαντα από την ηπειρωτική, τη νησιώτικη και τις αλησμόνητες πατρίδες της Ελλάδος, προλογισμένα ωραιότατα από τον χοράρχη κο Σταμάτη Φουντουζή.
Εμβόλιμα η πρεσβυτέρα Ελένη Μανωλοπούλου εξήγησε την ελληνική και συνάμα ορθόδοξη προέλευση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ακολούθησε μπουφές με κεράσματα και στο τέλος όλοι μαζί περπάτησαμε τον κεντρικό δρόμο με φαναράκια στα χέρια ψάλλοντας κάλαντα.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους η αντιδήμαρχος Γωγώ Καμπιώτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Αναστασίου και Γιάννης Γκίνης και ο πρόεδρος του χωριού Σωτήρης Κοκόσης.


Χρόνια Πολλά, Χρόνια Υγιή.















--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό