Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας και Φωκίδας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους
Τα ανωτέρω αγαθά προσφέρθηκαν στο σύλλογο «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα, στοΠαράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Λιβαδειάς και Καρπενησίου, καθώς και στον Τομέα Εσωτερικής και Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδος

Στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, εκπρόσωποι των Δήμων Λιβαδειάς και Καρπενησίου, καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη (16-12-2015), ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Αργύρης, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης σε εκπρόσωπο του συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα.
Την περασμένη Δευτέρα (21-12-2015), ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ρούμελης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας.
Επίσης την περασμένη Δευτέρα (21-12-2015), ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Χολέβας, προσέφερε είδη ένδυσης στον Τομέα Εσωτερικής και Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδος, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.
Χθες (23-12-2015), ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, επισκέφθηκε και προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου.
Τέλος, σήμερα (24-12-2015), ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος, επισκέφθηκε και προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια, είδη ένδυσης και καθαριότητας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λιβαδειάς.
Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, οι εκπρόσωποι των Δήμων Λιβαδειάς και Καρπενησίου, καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.
Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας