Ζητά μία ένεση ευθανασίας για την τετραπληγική κόρη του ...

Πατέρας κάνει απεργία πείνας με την κόρη του, δίπλα στην φάτνη, στην Πάτρα

Ζητά μία ένεση ευθανασίας για την τετραπληγική κόρη του, που έχει καταδικάσει σε αργό θάνατο το σύστημα Υγείας του Τσίπρα....Απεργία πείνας στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας και συγκεκριμένα δίπλα στην φάτνη, ξεκίνησε σήμερα ο Νίκος Πουλκουρτζής ο πατέρας της παραπληγικής Μαρίας στην οποία το κράτος Υγείας δεν χορηγεί τα φάρμακα που την "κρατούν" στη ζωή.

Ο κ. Πουλκουρτζής σήμερα το πρωί στάθμευσε το όχημα του στο χώρο, δηλώνοντας διατεθειμένος για ακόμα μια φορά να φτάσει στα άκρα, εάν δεν εισακουστεί το αίτημα του που δεν είναι άλλο από το αυτονόητο, η κόρη του που είναι 100% παραπληγική να λαμβάνει τα φάρμακα της,

«Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε φάρμακα και αναλώσιμα, που αν η Μαρία δεν τα πάρει θα πεθάνει από ασφυξία. Δεν μας τα δίνουν εγκαίρως. Αυτή τη στιγμή της δίνω φάρμακα που έχουν δώσει συγγενείς θανόντων από όλη τη χώρα», δηλώνει ο τραγικός πατέρας.

Η εικόνα αυτή δεν άφησε ασυγκίνητη την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνου του Μαστού "Άλμα Ζωής" Λιολιώ Κολυπέρα που με ανάρτηση της στο facebook, κάνει έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις για οριστικη επίλυση του ζητήματος.

"Καλημέρα καλή Εβδομάδα!Σήμερα το πρωΐ στην Πλατεία Γεωργίου, δίπλα στην φάτνη, με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη... Ντροπή για την κοινωνία μας, ντροπή για την όποια κοινωνία και πολιτεία.... Δεν μπορεί να μην μπορεί να δοθεί μια λύση στο τεράςτιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συμπολίτης μας, κος Νίκος Πουλκουρτζής, με τα φάρμακα, που αφορούν την ζωή της κόρης του Μαρίας... 


Απευθύνουμε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αρμόδιο... 

Είναι, το λιγότερο, ντροπή...."
 Λιολιώ Κολυπέρα - Κωνσταντίνος Γκίρης

tempo24.gr


------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δήλεσι

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)