Συνελήφθη 50χρονος στο Σχηματάρι για κλοπή βιβλίων





Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας για διάπραξη κλοπών
Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και βιβλία

Συνελήφθησαν, χθες (21-12-2015) σε περιοχές της Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 50 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο 28χρονος στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να έχει εισέλθει σε κατάστημα της περιοχής, ιδιοκτησίας ημεδαπής, έχοντας προηγουμένως θραύσει τον υαλοπίνακα αυτού.

Στη κατοχή του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (φωτογραφική μηχανή, tablet και κινητό τηλέφωνο), τις οποίες είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του καταστήματος και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι συνελήφθη ο 50χρονος στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με δέματα που περιείχαν βιβλία, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από αποθήκη εταιρείας στην ανωτέρω περιοχή.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα βιβλία, προκειμένου να αποδοθούν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, καθώς και το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.














-------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας