Δελτίο Τύπου για την εταιρεία CINAR

Δελτίο τύπου

Την Τρίτη 17/11/2015 στο Δήμο Τανάγρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας CINAR Α.Ε., τον Δήμαρχο Τανάγρας Κο Βασίλειο Περγάλια και κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Τανάγρας και Άρματος σχετικά με την άμεση αντίδραση και κινητοποίηση των πολιτών στην δημιουργία Κέντρου  προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης επικίνδυνων και μη αποβλήτων. 
Η εταιρία ενημέρωσε τον Δήμο για τις δραστηριότητες της αλλά βρήκε σθεναρή αντίδραση από του κατοίκους αλλά και από τον Δήμαρχο, ο οποίος τόνισε ότι τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και οι κάτοικοι του Δήμου Τανάγρας είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι, καθώς η περιοχή επί σειρά δεκαετιών είναι επιβαρυμένη με ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική ζημία λόγω του Ασωπού. 


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ