Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας υποδέχθηκε τον Ευ. Μεϊμαράκη



Τον τρίτο Βιομηχανικό Δήμο της χώρας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, παρουσία των Αντιδημάρχων Ηλία Δημητρίου, Μαρίας Νίκα, Σπύρου Σταμάτη και Γωγώς Καμπιώτου, όπως και Δημοτικών Συμβούλων.
Στη συνάντηση παρέστησαν οι Βουλευτές: Βασίλης Οικονόμου (Επικρατείας),  Ευ. Μπασιάκος (Βοιωτίας), Γιώργος Βλάχος (Περιφέρειας Αττικής), ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, η πολιτευτής Άρια Αγάτσα και οι Δήμαρχοι Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και Φυλής κ. Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας υποδέχθηκε θερμά τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη και στην προσφώνηση του αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζει ο Δήμος Τανάγρας στην Βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας, στην ιστορική του διαδρομή αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κυρίως περιβαλλοντικά, ο τόπος.
Ο κ. Περγάλιας ζήτησε από τον κ. Μεϊμαράκη να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Τανάγρας  για την επίλυση της οικολογικής καταστροφής που έχει υποστεί η ευρύτερη περιοχή, αναπτύσσοντας παράλληλα τις βιομηχανικές δυνατότητες που υπάρχουν, έτσι ώστε οι υποδομές αυτές να συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική άνοδο της χώρας.
Ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε σε έναν Δήμο-πυλώνα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και μάλιστα σε μια περίοδο που η Ελλάδα περνάει μια βαθιά οικονομική κρίση. Επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος Τανάγρας, που έχει επισκεφθεί κατ” επανάληψη, μπορεί να γίνει πρότυπο οικονομικής και βιομηχανικής ανάπτυξης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν τον επόμενο αρχηγό του κόμματος με πολιτικά κριτήρια. Εκείνον που έχει γνώση και εμπειρία για να αντιμετωπίσει μέσα στο Κοινοβούλιο τον Πρωθυπουργό των φόρων και ως αυριανός Πρωθυπουργός να ενδιαφερθεί για την ανάκαμψη της χώρας στηρίζοντας τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Στη συνάντηση παρέστη και ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, αναδεικνύοντας τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο Δήμων που από κοινού αγωνίζονται για την ανάπτυξη της περιοχής και την επίλυση κοινών προβλημάτων με σημείο αναφοράς τον Ασωπό ποταμό.
Αυτή η συνεργασία των Δήμων Τανάγρας και Ωρωπού αποτελεί παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ όμορων Δήμων, έστω και διαφορετικών Νομών, που έχουν κοινούς αναπτυξιακούς στόχους.
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΔΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ



http://www.apopsi-tora.gr/














------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό