Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Στα πλαίσια των δράσεων της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας μέσω της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Βοιωτίας και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Άμφισσας και τον Δήμο Ορχομενού, συνδιοργανώνουν ημερίδα ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και βιωματικά εργαστήρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών. Η ημερίδα, με θέμα: «Η διαχείριση των υδάτινων πόρων της  Κωπαΐδας, στο χώρο και στο χρόνο», θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό  Κέντρο Ορχομενού(Πέτρινα) την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 16:00 έως 20:30.
Η συγκεκριμένη επιμόρφωση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης που πρόκειται να εκπονήσουν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα σε όσους σκοπεύουν να δραστηριοποιήσουν την εκπ/κή  κοινότητα και τους μαθητές τους σε δράσεις ανάδειξης της περιοχής και του ευρύτερου περιβαλλοντικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντός της.
Οι αιτήσεις για τα εργαστήρια θα γίνονται κατά την προσέλευσή τους στη Γραμματεία του συνεδριακού και παρατίθενται παρακάτω οι θεματικοί τίτλοι και οι εισηγητές τους. Θα δοθεί υλικό με τίτλο Μυθολογικά μονοπάτια της Κωπαΐδας (Επιμέλ. Β. Νιαβή) και  βεβαιώσεις συμμετοχής . 


http://viotianet.gr/


-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας