Δελτίο τύπου για την επίσκεψη κ. Μειμαρακη




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                                                                                                                                      ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 20/11/2015
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Δελτίο Τύπου
Την 20η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή επισκέφθηκε τον Δήμο Τανάγρας ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων προεκλογικών συναντήσεων του υποψηφίου προέδρου του κόμματος ,με εκπροσώπους και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τον κ. Μεϊμαράκη υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας , οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολίτες. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές κκ Οικονόμου, Μπασιάκος, Βλάχος καθώς επίσης ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Ρούσσης και ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς.
Ο κ. Περγάλιας στην συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο του Δήμου Τανάγρας για την εθνική οικονομία, καθώς στα γεωγραφικά και διοικητικά όρια του Δήμου υφίσταται η Τρίτη βιομηχανική ζώνη της Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο ζήτημα της περιβαλλοντικής μόλυνσης της περιοχής , με κυριότερο «κακό παράδειγμα» τον Ασωπό ποταμό. Δεδομένου ότι το περιβάλλον επιβαρύνεται αδιάλειπτα από την έκνομη λειτουργία βιομηχανιών , κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να δεσμευτεί ότι –ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος- θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ισορροπίας.
Ακολούθως , ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στην ιδιαίτερη γεωγραφική θέση του Δήμου Τανάγρας , ο οποίος ουσιαστικά συνδέει το Λιμάνι του Πειραιά με την Βόρεια Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη για την κατασκευή της Περιφερειακής οδού Σκούρτων.
Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της παραλίας Δηλεσίου, η οποία αποτελεί τουριστικό πόλο για τον Δήμο Τανάγρας, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.
Κλείνοντας την ενημέρωσή του , ο κ. Περγάλιας έκανε λόγο για το αρχαίο θέατρο Τανάγρας και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής- σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού (υποβολή προγραμματικής σύμβασης) – για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και την τουριστική προβολή του.
Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους τους παριστάμενους. Είπε πως έχει επισκεφθεί κατ’επανάληψη τον Δήμο Τανάγρας, ο οποίος, παρόλα τα προβλήματα ,διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα ως νευραλγικός Δήμος για την βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας.
Τέλος ο κ. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνάντηση και ζήτησε από τους παριστάμενους να τον ενισχύσουν κατά τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, προτάσσοντας την εμπειρία και γνώση του ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με πολύχρονη πορεία στον συγκεκριμένο ιδεολογικό και κομματικό χώρο.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ











----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό