Ο «ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» στο πλευρό των κατοίκων της ΤανάγραςΤην Κυριακή 22 Νοεμβρίου τα μέλη της Δημοτικής μας Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα στην πλατεία του χωριού και στην πορεία που ακολούθησε μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρίας CINAR AE.
Στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» Λάζαρος Μαυράκης λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
Ανοίγει η κεκρόπορτα για να επαναληφθεί η ιστορία των Οινοφύτων και στην ιστορική πόλη της Τανάγρας.
Πρέπει να σταματήσει εν τη γενέσει της η εγκατάσταση της εταιρίας CINAR AE που θα διαχειρίζεται επικίνδυνα απόβλητα, σε αγροτεμάχια χωρίς οποιαδήποτε Χωροταξική Οργάνωση και υποδομές, όπως ακριβώς συνέβη και με τις επιχειρήσεις που εγκαταστάθηκαν κυρίως στα Οινόφυτα, γύρω από τον ΑΣΩΠΟ.
Αυτές οι επιχειρήσεις να εγκαθίστανται μόνο σε οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές όπως αυτή που έχει εξαγγελθεί για την εξυγίανση των Οινοφύτων από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Τέλος ο κ. Μαυράκης προσφέρθηκε για συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα, με στόχο να αναληφθεί από τον κ. Μπακογιάννη δημόσια δέσμευση για να αποτραπεί η καταστροφή μιας ακόμα περιοχής στη Στερεά Ελλάδα.

Δήλεσι 24/11/2015
Για το «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Λάζαρος Μαυράκης
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας


--------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας