Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φιλοξενήθηκε στο Δήμο Τανάγρας





Το Δήμο Τανάγρας επισκέφτηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να συναντήσει τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και να χαιρετίσει τον κόσμο,  μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας απήυθυνε θερμό χαιρετισμό στον κ. Τζιτζικώστα και στη συνέχεια ξεκίνησε συζήτηση στο Δημαρχείο Τανάγρας για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τις προεδρικές εκλογές της Ν.Δ.
Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που απασχολούν τους Δήμους και τους δημότες. Επίσης πρόσθεσε πως ήρθε ο καιρός τη θέση της προεδρίας της Ν.Δ. να την αναλάβει ένα πρόσωπο με νέες ιδέες ακόμα και αν δεν είναι κοινοβουλευτικό.
«Αυτή η μάχη, είναι μια μάχη για να μπορέσει η παράταξη μας να μεγαλώσει» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε «ο κακός μας εαυτός είναι ο εχθρός μας».
Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τανάγρας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, Βουλευτές, καθώς και πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον δει και να τον ακούσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα λόγια του κ. Τζιτζικώστα που κατάφεραν να αγγίξουν κάθε ηλικία, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που ένιωσαν κοντά τους μια νέα παρουσία ικανή να κατανοήσει τους προβληματισμούς τους.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Απ. Τζιτζικώστας με τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Απ. Τζιτζικώστας με τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια





Σοφία Μπασκάκη
http://www.apopsi-tora.gr/










-----------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας