ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 1 - 1 (foto & video)




Ένας επεισοδιακός αγώνας έγινε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο γήπεδο Οινοφύτων ανάμερα στην ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ τίμησε τον προπονητή του Σχηματαρίου Γιάννη Καραμπά απονέμοντας του τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα του Δηλεσίου.




Τα Δήλεσι παρατάχτηκε στον αγώνα με αρκετές ελλείψεις λόγο τραυματισμών και καρτών αλλά οι νεαροί 14 & 15 χρονών που τους αντικατέστησαν στάθηκαν επάξια στο γήπεδο.

Το Σχηματάρι προηγήθηκε στο 17’  με τον Μπινιάκο.

Στο 26’ ανατράπηκε ο Ζαφειρόπουλος στην περιοχή και το Δήλεσι κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Άρης Κάρρο


ο σκορερ του Δηλεσίου


Στο 40’ από ανεγκέφαλο παράγοντα της Αναγέννησης που έβριζε και απειλούσε τους παίχτες του Δηλεσίου αδιαφορώντας ότι στην εξέδρα καθόντουσαν οι γονείς και τα αδέλφια των παιχτών , ηλεκτρίστηκε η ατμόσφαιρα στις κερκίδες και δυστυχώς και μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους παίχτες να απατάνε στην εξέδρα , μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον καλύτερο παίχτη του Δηλεσίου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο. Ο ίδιος παράγοντας μετά το τέλος του ημιχρόνου αλλά και στο τέλος του αγώνα εισέβαλε στο γήπεδο βρίζοντας και απειλώντας παίχτες και διαιτητές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι εκμεταλλευομένη την αριθμητική υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την πάρα πολύ καλή άμυνα του Δηλεσίου.

Ο διαιτητής Ξυρογιάννης ήταν απαράδεκτος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα στο 90φεύγα (διότι κρατούσε καθυστερήσεις χωρίς λόγο) να δώσει αμφισβητούμενο πέναλτι στο Σχηματάρι.

Το πέναλτι εκτελέστηκε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Και οι δυο ομάδες έχουν τραγικά παράπονα από την διαιτησία του Ξυρογιάννη.


ΔΗΛΕΣΙ :  1.ΚΑΡΡΟ Φ. ,2.ΜΠΟΥΤΟΥΖΑ Ρ. ,3.ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ Α. (75’ΜΕΤΣΟ) ,4.ΚΟΦΩΣ Ι. ,5.ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ,6.ΚΑΡΡΟ Α. ,7.ΜΑΝΗΣ Τ. ,8.ΡΕΣΒΑΝΗΣ Ν. ,9.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Δ. (82’ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ) ,10.ΠΑΤΟΥΧΟΣ Σ. (85’ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) ,11.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Π.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : 1 ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ ,2 ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ,3 ΓΚΙΚΑΣ (ΦΛΩΤΣΙΟΣ Φ) ,4 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ,5 ΝΟΝΑΙ ,6 ΙΩΑΝΝΟΥ ,7 ΚΟΚΚΑΛΗΣ ,8 ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ (ΚΑΚΟΣ) ,9 ΤΖΟΝΝΥ ,10 ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ ,11 ΚΙΣΣΑΣ Ν (ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ)


Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν φυσικά και ΔΕΝ θα αναρτηθούν διότι εξαιτίας ενός και μόνο θερμοκέφαλου δεν χρειάζεται να δυναμιτίζουμε τις σχέσεις παιχτών και οπαδών οι οποίοι είναι φίλοι πάνε σχολείο και έχουν μεγαλώσει μαζί.


Δηλώσεις του προπονητή του Δηλεσίου Βαγγέλη Λύγκου στο prigipato-dilesi




foto





























































































video  :  Τα γκολ τα πέναλτι και οι φάσεις του αγώνα






Επομένη αγωνιστική Σάββατο 28 Νοεμβρίου :


Μαυρομμάτι  –  Δήλεσι
Αναγέννηση Σχηματαρίου – Νίκη Λαφυστίου
Παμβαγιακός – Αρματηλάτης














-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας