ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ - Δελτίο τύπου για την παγκόσμια ημέρα νόσου Altzheimer


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σχηματάρι
14/ 09/2015

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣΤαχ. Διεύθυνση :
32009 Σχηματάρι
Πληροφορίες :
Ελένη Γιαννακού
Τηλ. :
2262351102
Φαξ:

2262351188

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας νόσου Altzheimer (21 Σεπτεμβρίου) η Εταιρεία Νόσου Alttzheimer Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας IASIS και τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων με δωρεάν εξετάσεις και ενημερωτικές ομιλίες.

    Ειδικότερα από Τετάρτη 16/9/2015 έως και Παρασκευή 19/9/2015, ειδικευμένοι επιστήμονες θα πραγματοποιούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών σε συγκεκριμένα σημεία της Αττικής.

    Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας -Πολιτισμού-Παιδείας σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Δήμου Τανάγρας - δεδομένης της σημασίας των  προγραμμάτων   προληπτικής ιατρικής - ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον μελών των ΚΑΠΗ για συμμετοχή στα δωρεάν τεστ μνήμης κατά τις προαναφερθείσες ημέρες, δηλώνοντας στην εταιρεία Νόσου Altzheimer τις σχετικές συμμετοχές.                                                                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


                                                                                      ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ

           


--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΑΣΩΠΟΣ - ΔΗΛΕΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας