ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ 2005-2015 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕΠριν από 10 χρόνια το καλοκαίρι του 2005 μια παρέα 6 ατόμων από το Δήλεσι αποφάσισαν να υλοποιηθεί μία ιδέα που έχων όλοι τους για την μεγάλη τους αγάπη  τη στρογγυλή θεά.

Ο Πέτρος Αλεξανδρής  ,ο Δημήτρης Κωφός , ο Χρήστος Ηλίας , ο Ηλίας Ρεσβάνης ,ο Κώστας Γιώτης και ο Μιχάλης  Αλεξανδρής ιδρύσαν την  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΔΗΛΕΣΙΟΥ .

Επιθυμούσαν το Δήλεσι να γίνει γνωστό παντού, γεγονός που το κατάφεραν μέσω του αθλητισμού.

Στόχος τους ήταν να δραστηριοποιηθούν ενεργά με το ποδόσφαιρο οι νέοι και τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής μας με την δημιουργίας μιας ομάδας και των  ακαδημιών της  ώστε να  συνειδητοποιήσουν ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό αφενός προκαλεί προσωπική ευχαρίστηση, αφετέρου αποτελεί μορφή κοινωνικοποίησης.

Με τον καιρό προστέθηκαν και άλλοι πολλοί φίλοι της ομάδας διευρύνοντας την παρέα και συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο να σταθεί στα πόδια της η νέα ομάδα της περιοχής μας.


Ούτε  στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί τότε
 τις επιτυχίες που είχε αυτή η ομάδα.


Τρία πρωταθλήματα , ένα κύπελλο Βοιωτίας και άνοδο στην τότε Δ. Εθνική …


  • 2005-2006  πρωτάθλημα στην Γ’ Κατηγορία και άνοδο στην Β’

  • 2006-2007  πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία και άνοδο στην Α’

  • 2008-2009   πρωτάθλημα στην Α’Κατηγορία και άνοδο στην Δ’ εθνική κατηγορία

  • 2009-2010  κυπελλούχος Βοιωτίας

  • 2009-2011  συμμέτοχη στην Δ’ εθνική κατηγορία

  • Από το 2012 μέχρι και σήμερα μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Βοιωτίας


Από το 2015 έχει δημιουργηθεί αθλητικό κέντρο στο Δήλεσι με την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 όπου είναι προπονούνται τα τμήματα υποδομών για παιδιά.

Και φυσικά όνειρο όλων είναι η κατασκευή κανονικού γηπέδου ποδοσφαίρου για να μην ξενιτεύεται η ομάδα και παίζει σε άλλες περιοχές.


Για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η ομάδα έχει ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα , νέα διοίκηση , νέος προπονητής αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα και μια χρυσή συνεργασία με της ακαδημίες του Ολυμπιακού , με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.


foto:-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ