Διακρίσεις αθλητών Α.Σ. Καπετάν Ι. Λιάπη





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διακρίσεις των  αθλητών του
Α.Σ. «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης»
στο πρωτάθλημα παμπαίδων Γ΄&Δ΄
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης.


            Στις 13 Ιουνίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο πάλης των Άνω  Λιοσίων, πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Παμπαίδων Γ΄ και Δ΄ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης. Σε αυτό έλαβαν μέρος οι αθλητές του Α.Σ. «Καπετάν Ιωάννη Λιάπη» Οικονομίδης Στέφανος, Σκλιάς Δημήτρης και Πετρογιάννης Αναστάσιος.
            Οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα. Η άψογη τεχνική τους εντυπωσίασε τους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες. Η σκληρή και μεθοδική προπόνηση, η πειθαρχία και το μεράκι των αθλητών, τους έκανε να χαρίσουν μετάλλια στο σύλλογο των Οινοφύτων. Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Οικονομίδης Στέφανος παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο, αντίστοιχα τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σκλιάς Δημήτρης παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο, και τέλος ο Πετρογιάννης Αναστάσιος κατέκτησε την Τρίτη θέση λαμβάνοντας το χάλκινο μετάλλιο.
            Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του  συλλόγου  Σερετίδης Ιωάννης ,ο οποίος στήριξε τους αθλητές στην όλη τους προσπάθεια.
Ο πρόεδρος του συλλόγου  κ. Λιάπης Αναστάσιος συνεχάρη τους αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία και ευχήθηκε να έχουν ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον.

    






----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας