ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΜΠΑΣ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά, χτες, 22 Ιουλίου 2015, η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην τοποθέτηση ράμπας ΑΜΕΑ, με αμφίβιο αμαξίδιο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βατότητα στη παραλία της Δημοτικής Κοινότητας Μαρκοπούλου Ωρωπού. Η ολοκλήρωση του έργου έγινε με άψογο συντονισμό όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, με γνώμονα και κίνητρο την συνταγματική αρχή της ισότητας, που πρέπει να διέπει τη Δημόσια Διοίκηση σε όλες τις εκφάνσεις της.
Οι συμπολίτες μας με ειδικές ικανότητες, δεν είναι άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού. Είναι επιτακτική ανάγκη να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα που ανήκει σε όλους μας, ανεξαιρέτως. Είναι επιτακτική ανάγκη να απολαμβάνουν τη φύση και τις ομορφιές του τόπου μας, ιδιαίτερα κατά τους δύσκολους καιρούς που όλοι διανύουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να ζουν κι εκείνοι με ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.
Η Δημοτική Αρχή, αποδεικνύοντας ότι, αρχή της είναι Πρώτα Ο Δημότης και σεβόμενη τους συμπολίτες μας με ειδικές ικανότητες, δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, οι οποίες θα διευκολύνουν, στο μέτρο του δυνατού, τη καθημερινότητα των συνδημοτών μας, οι οποίοι το έχουν ανάγκη.
Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού

---------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ