Δύο νεαροί νεκροί στο δρόμο Δροσιάς-Λουκισίων




Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απογευματινή βόλτα για δυο φίλους από τη Θήβα στη Δροσιά Χαλκίδας.

Η μοτοσικλέτα που επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε, στις 5:20 περίπου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαΐου, στον παραλιακό δρόμο Δροσιάς-Λουκισίων. Δύο νεαροί απο τη Θήβα,που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και η σύγκρουση είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δύο νεαροί αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Τα άψυχα σώματά τους διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τους παράσχουν καμία βοήθεια, αλλά περιορίστηκαν να διαπιστώσουν το θάνατό τους.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στη Θήβα και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου κατέφθασαν οι συγγενείς των δυο παιδιών, θύμιζαν αρχαία τραγωδία, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

egnomi.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 1 Ιουνίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια

Χθες (31-05-2015) και περί ώρα 17:00΄, στην 5η χ/θ της επαρχιακής οδού Δροσιάς – Λουκισίων στην Εύβοια, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη έναν 18χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και του συνεπιβάτη της δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.

Η οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας