Ψήφισμα κατά των διοδίων στο δρόμο Σχηματάρι-Χαλκίδας
Ψήφισμα κατά της εγκατάστασης νέου σταθμού διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας-Σχηματαρίου εξέδωσε το Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας, το οποίο τονίζει -μεταξύ άλλων- τα εξής:
" Τα μεγάλα κρατικοδίαιτα συμφέροντα με τις ληστρικές συμβάσεις που έχουν συνυπογράψει με την προηγούμενη κυβέρνηση, θέλουν να βάλουν διόδια στο οδικό δίκτυο Σχηματαρίου - Χαλκίδας προβάλλοντας  σαν αντισταθμιστικά οφέλη, την εξοικονόμηση εσόδων για την κατασκευή νέων οδών και τις ελάχιστες νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.......
Απαιτούμε την κατάργηση όλων των διοδίων!  Αντιστεκόμαστε με την συμμετοχή μας σε προσεχείς κινητοποιήσεις ,με την ενημέρωση, αφύπνιση ,ενεργοποίηση και την συλλογή υπογραφών των πολιτών της Χαλκίδας, του Ευβοϊκού λαού και όλων των πολιτών που επισκέπτονται το νησί μας και την πόλη μας.


Παράλληλα ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σε κοινούς αγώνες όλων των φορέων της Χαλκίδας και όλου του Νομού μας."http://www.egnomi.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)