Αεροσκάφη "ζωγραφίζουν" τους αιθέρες στην ΤανάγραΕκπαίδευση στους ελληνικούς ουρανούς  με κέντρο την αεροπορική βάση της Τανάγρας κάνει εδώ και μέρες το παγκόσμιας φήμης βρετανικό ακροβατικό σμήνος RED ARROWS.

Οι κάτοικοι των χωριών της Βοιωτίας – και κυρίως του Σχηματαρίου- απόλαυσαν πτήσεις – και δεν το χορταίνουν: Άλλωστε το σμήνος, όπως είπε αρμόδια πηγή τηςΠολεμικής Αεροπορίας, θα μείνει μέχρι τις 3 Μαΐου, -συνολικά ένα μήνα. 

Πριν ήταν στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας για μικρότερο χρονικό διάστημα. Η επιλογή της Ελλάδας για εκπαίδευση- που έχει ξαναγίνει- οφείλεται στον πολύ καλό καιρό, την διαύγεια του ουρανού αλλά και την φιλοξενία και αριστη υποστήριξη από την Πολεμική Αεροπορία.

Το βίντεο απο την αεροπορική βάση της Τανάγρας κάνει το γύρο του διαδικτύου , καθώς κατα την διάρκεια πτήσης τα αεροσκάφη δημιουργούν κυριολεκτικά ενα έργο τέχνης! 

Όπως θα δειτε στο βίντεο τα πέντε αεροσκάφη δημιουργούν εκπληκτικά σχήματα και σχέδια, με αποτέλεσμα ο ουρανός να πλημμυρίζει με χρώματα! 


aeroporiki-epidiksihttp://viotianet.gr/
eviazoom.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)