Ο Δήμαρχος στην εορτή του Αγίου Ραφαήλ στα Οινόφυτα







Έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια που ο Άγιος Ραφαήλ εορτάζεται κάθε Τρίτη του Πάσχα στο μικρό εκκλησάκι αφιερωμένο στη χάρη του, που βρίσκεται στην είσοδο του αγροκτήματος του αδελφού του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, κ. Αλέξανδρου Λιάπη στα Οινόφυτα. Έτσι και φέτος, με μεγάλη κατάνυξη, έγινε Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, παρουσία των Μητροπολιτών Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ιερέων και πολλών πιστών.
Τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας, όπως επίσης και η Αντιδήμαρχος Οινοφύτων Γεωργία Καμπιώτου – Λιάπη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Βουγέσης, ο Αντιδήμαρχος Σχηματαρίου Ηλίας Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος ΔερβενοχωρίωνΣπύρος Σταμάτης, η Αντιδήμαρχος Τανάγρας Μαρία Νίκα – Κοτσίφη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πέτρου , η Δημοτική Σύμβουλος Λίανα Κακάλια , η Προεδρος του Τοπικου Συμβουλίου Οινοφύτων Ηλίανα Λίαπη κ.ά.
Μετά τη Θεία Λειτουργία παρακάθισαν όλοι σε γεύμα με παραδοσιακά βιολογικά προϊόντα της οικογένειας Λιάπη και παρακολούθησαν δημοτικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα Οινοφύτων.


RAFAHL IMG_0070

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας