ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 2o ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ




Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ερμή Σχηματαρίου ανακοινώνει την διεξαγωγή του «2ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ». Το τουρνουά διεξάγεται φέτος με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.Τ και η έναρξη του θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη στις 12 Μαΐου. Η διάρκειά του υπολογίζεται σε έναν με ενάμιση μήνα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι «επιχειρήσεις – εργοστάσια» οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τανάγρας (στην επικράτεια του Δήμου, καθώς και σε όμορους Δήμους). Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ. Κάθε ομάδα θα συμμετέχει το λιγότερο σε 3 αγώνες. Το ακριβές πρόγραμμα καθώς και ο συνολικός αριθμός των αγώνων θα είναι συναρτήσει του αριθμού των ομάδων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Σε περίπτωση δε μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο τουρνουά θα γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 08:00 έως τις 14:30 σε τηλέφωνο της ΔΗ.ΚΕ.Τ (2262351181 ή 2262351180). Καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η Τρίτη 05 Μαΐου. Εν συνεχεία θα επικοινωνήσει η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά με κάθε ομάδα ξεχωριστά προκειμένου να την ενημερώσει για το ακριβές πρόγραμμα του Τουρνουά καθώς και για τη διευθέτηση των διάφορων εκκρεμοτήτων όπως η λίστα με τους συμμετέχοντες ανά ομάδα, την πληρωμή του ποσού κ.α. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και μεταξύ 17:00 – 22:00. Σε έκτακτες περιστάσεις ενδέχεται να διεξαχθούν αγώνες Σαββατοκύριακο.
Κλείνοντας να τονισθεί ότι η διεξαγωγή του τουρνουά, όπως συνέβη και πέρυσι στο 1ο Εργασιακό Τουρνουά, διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι και θα ανακοινωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα. Η τήρηση και ο σεβασμός των κανόνων αυτών είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή της κάθε ομάδας στο τουρνουά.
Σας περιμένουμε με την ευχή το 2ο Εργασιακό Τουρνουά να αποτελέσει την ευκαιρία εργαζόμενοι της περιοχής μας να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης καθώς και να ζήσουμε στιγμές και αγώνες ανάλογους με τους περσινούς και γιατί όχι και ακόμα καλύτερους.
Με Τιμή,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό