Συνελήφθη Ρουμάνος που διέρρηξε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θηβών




Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός στη Θήβα, κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Ο δράστης διέρρηξε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θηβών και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το radio cd , τον πλοηγό – gpsκαι ένα κινητό τηλέφωνο

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής, καθώς και λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, στις (23-02-2015) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 47χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, προχθές (22-02-2015) πρώτες πρωινές ώρες, ο 47χρονος διέρρηξε Δ.Χ. λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θηβών και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το radio cd, τον πλοηγό – gps και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, αστυνομικοί του οποίου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 47χρονο και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, καθώς και
  • (62) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας