Συνελήφθη 37χρονος τσαντάκιας στη Χαλκίδα




Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, ο οποίος διέπραττε συστηματικά αρπαγές τσαντών
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, μετά από απόπειρα αρπαγής τσάντας 46χρονης ημεδαπής
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο δράστης εμπλέκεται σε δύο ακόμη αρπαγές τσαντών που διαπράχθηκαν πρόσφατα
Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί ξανά την 09-01-2015, μαζί με έτερο 27χρονο συνεργό του, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων
Συνελήφθη, χθες (30-01-2015) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ευβοίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, ο 37χρονος αποπειράθηκε να αποσπάσει την τσάντα 46χρονης ημεδαπής, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας, πλην όμως αστυνομικοί της Β’ ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ο 37χρονος εμπλέκεται σε δύο ακόμη αρπαγές τσαντών, οι οποίες διαπράχθηκαν πρόσφατα και συγκεκριμένα:
  • Βραδινές ώρες της 27-01-2015, προσέγγισε αιφνιδιαστικά 32χρονη ημεδαπή και απέσπασε την τσάντα της, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
  • Απογευματινές ώρες της 29-01-2015, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, μαζί με έτερο συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, προσέγγισαν αιφνιδιαστικά 58χρονη ημεδαπή και απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί ξανά την 09-01-2015, από αστυνομικούς Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, μαζί με 27χρονο συνεργό του, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων (σχετικό το από 10-01-2015 Δελτίο Τύπου μας).
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του 37χρονου στη τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας