Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Σχηματάρι




13,14 και 15 Ιανουαρίου έγιναν τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Σχηματάρι


Τα δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά, στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας
Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή
Συνελήφθησαν, χθες (15-01-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 35 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους δύο ημεδαπούς, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και τρία δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά, στο Σχηματάρι Βοιωτίας
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (14-01-2015) το μεσημέρι στο Σχηματάρι, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 24χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά, στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (13-01-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 36χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας