Σχέδιο δράσης για την προστασία αστέγων απο το Δήμο Λεβαδέων




Σύμφωνα με σχετική οδηγία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, οι Δήμοι της χώρας οφείλουν στα πλαίσια αρμοδιότητας τους που αφορά στην κοινωνική προστασία να εκπονήσουν σχέδιο δράσης για την προστασία αστέγων συμπολιτών μας, οι οποίοι εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν κατά τη χειμερινή περίοδο αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους. 

Η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων έχει εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την προστασία των αστέγων. 


Παρακαλούμε τους πολίτες εάν εντοπίσουν κάποιο άτομο το οποίο στερείται καταλύματος να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, στα τηλέφωνα  22613 50868 και 869.  
Επίσης, για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της δράσης, ιδιαίτερα τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, παρακαλούνται οι πολίτες που εντοπίζουν κάποιο άτομο που χρήζει καταλύματος να καλέσουν το 197 στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) όπου λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης σε 24ωρη βάση.




http://permisospress.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό